124 Seinfeld Trivia Questions (For 90s Nostalgia)

Written by:
Eli Robinson
Posted:
November 21, 2022

Seinfeld trivia questions and answers can bring back a lot of nostalgia for those who watched the show during its nine seasons on NBC.

The question is, how much do you know about Jerry, George, Elaine and Kramer's misadventures?

Test your knowledge with these 124 trivia questions.

Straight off the bat, here is a warm-up question to get you started:

Question: Of Seinfeld's four main performers, who is the only actor/actress to not win an Emmy for their performance?

Answer: Jason Alexander

Before we dive into the questions, let's talk about Water Cooler Trivia.

Water Cooler Trivia offers a wide selection of Seinfeld trivia questions, making it the perfect quiz platform for fans of the show.

Do you love showing off your knowledge? With our weekly trivia quizzes delivered right to your inbox, you can do just that on a variety of topics.

If you're curious about Water Cooler Trivia and want to take the platform for a spin, consider signing up for our four-week free trial with no further commitments.

124 Seinfeld Trivia Questions (For 90s Nostalgia)

  1. What kind of bread is the focus of an episode of Seinfeld?  Answer: Marbled Rye
  2. According to Forbes, who was the highest grossing comedian in the year ended July 2017? His earnings were greatly helped by Netflix paying for new episodes of "Comedians in Cars Getting Coffee."  Answer: Seinfeld
  3. Of Seinfeld's four main performers, who is the only actor/actress to not win an Emmy for their performance?  Answer: Jason Alexander
  4. What titular piece of clothing from a Season 5 episode of Seinfeld is now placed in the Smithsonian? A doll-sized replica was included with a DVD set of the season.  Answer: The Puffy Shirt
  5. What famous actress and comedian auditioned for the role of Elaine in Seinfeld, in part because of her close friendship with Larry David? She later became a staple on U.S. talk shows.  Answer: Rosie O'Donnell
  6. What phrase does Kramer claim to want on his tombstone?  Answer: Man's best friend
  7. Which Seinfeld character claimed that "You know I always wanted to pretend that I was an architect"?  Answer: George
  8. Who provided the voice of George Steinbrenner in Seinfeld?  Answer: Larry David
  9. Later a star in his own right, what "Seinfeld" co-creator made an estimated $242 million in 1998?  Answer: Larry David
  10. What rhyming made-up word completes the following Seinfeld-created holiday phrase? "Festivus for the ______."  Answer: The Rest of Us
  11. What was the name of the wealthy man who employed Elaine in Seinfeld?  Answer: Mr Pitt
  12. Name of George's two horses at his fictional home in the Hamptons. One of them borrows a name from a famous cartoon canine.  Answer: Snoopy and Prickly Pete
  13. The famous actual puffy shirt used in "The Puffy Shirt" episode lives in what iconic American museum?  Answer: The Smithsonian
  14. In Seinfeld, costume designers purposefully made costumes one size too small to craft an "uncool" look for what character?  Answer: George
  15. Julia Louis-Dreyfus's half sister in real life played a waitress at Monk's in Seinfeld for one episode, in which she used what simple hand gesture while working at George's table?  Answer: Middle finger
  16. Which of the 4 main Seinfeld characters was not in the show's first episode?  Answer: Elaine
  17. What baseball team does Jerry support in Seinfeld?  Answer: New York Mets
  18. Fill in the blank for this famous Seinfeld phrase: "these _______ are making me thirsty!"  Answer: Pretzels
  19. What surprising license plate does Kramer receive from the Department of Motor Vehicles?  Answer: ASSMAN
  20. What restaurant places Elaine on the "Do Not Deliver" blacklist due to arguments over cashew chicken?  Answer: Hop Sing's
  21. What is Newman's favorite candy bar in "Seinfeld"? This one-word treat could also describe a person who eats many of them.  Answer: Chunky
  22. During the final episode of Seinfeld's airing, the TV Land network honored the occasion with no programming during the show's timeslot. Instead, the network showed a photo of what object during the episode?  Answer: Closed office door
  23. What famed television personality auditioned for the part of Elaine at the behest of Larry David as the two were old friends from the standup comedy scene? This woman's first big break came from the talent show "Star Search" when she was a teenager.  Answer: Rosie O'Donnell
  24. Actor Len Lesser played a character named Leo on Seinfeld (keeping up with the "L" alliteration). Leo was what relation to the show's protagonist?  Answer: Uncle
  25. Though name Jackie Chiles when retained by Kramer in later seasons of Seinfeld, this energetic attorney was a parody of what real-life lawyer and member of O.J. Simpson's defense team?  Answer: Johnnie Cochran
  26. Within 10, how many episodes did Seinfeld have?  Answer: 180 (170 - 190 accepted)
  27. In a Season 4 episode of Seinfeld, what brown-and-white candy does Kramer accidentally drop into a patient during a surgery?  Answer: Junior Mints
  28. What Looney Tunes character rests atop the titular confectionary tool the "Pez Dispenser" episode?  Answer: Tweety Bird
  29. What is Newman's first name?  Answer: Unknown or has none
  30. While Jerry and Elaine are waiting for a table at a Chinese restaurant, Jerry dares Elaine to eat what food from a stranger's plate?  Answer: Egg Roll
  31. Larry David met Julia Louis-Dreyfus on the set of what famed NBC comedy show?  Answer: Saturday Night Live
  32. "The sea was angry that day, my friends, like an old man trying to send back soup in a deli" is a quote from which Seinfeld character?  Answer: George Costanza
  33. How many seasons of Seinfeld were produced?  Answer: 9
  34. In the "Alternate Side" episode of Seinfeld, what is the 3-letter name of the character that moves the cars from one side of the street to the other to avoid parking tickets?  Answer: Sid
  35. Although he holds many (often vague) jobs throughout the show, what is George's profession during the pilot episode of Seinfeld?  Answer: Realtor
  36. What is the name of the alcoholic beverage in "The Red Dot" episode of Seinfeld that supposedly cannot be detected on the breath?  Answer: Hennigans
  37. Fittingly for an Orioles fan, Elaine initially hails from what state?  Answer: Maryland
  38. What is the name of Elaine's roommate in the first few seasons of Seinfeld? Kramer and this woman have a brief relationship at one point.  Answer: Tina
  39. What is unique about the way Mr. Pitt eats his Snickers? By the end of the episode, much of New York is eating the sweet snack in the same way.  Answer: With knife and fork
  40. Featured in an episode of "Seinfeld," what chocolate syrup brand is George's ATM password?  Answer: Bosco
  41. What was the name of the Seinfeld character that allegedly found a loophole in life by going on dates asking women out directly?  Answer: Todd Gack
  42. In a two-part story during the show "Seinfeld", Kramer is mistakenly arrested and accused of being the serial killer known by what monicker?  Answer: The Smog Strangler
  43. In Seinfeld's second season, the show's timeslot was moved a half hour earlier after swapping places with what long-running sitcom set in a nocturnal, Manhattan municipal court?  Answer: Night Court
  44. Mr. Heyman was a gym teacher that which Seinfeld character helped get fired?  Answer: George
  45. What famous 20th century singer died the same night as the Seinfeld finale? Allegedly, ambulances were able to drive to the singer's home and the hospital at extremely high speeds due to reduced traffic caused by high viewership of the finale.  Answer: Frank Sinatra
  46. "Uromisitisis Poisoning" is a mysterious disease that prevents which Seinfeld character from holding their urine?  Answer: Jerry
  47. What award-winning director publicly said that he would frequently take breaks from filming his 1993 masterpiece "Schindler's List" and watch episodes of Seinfeld to lighten the mood?  Answer: Steven Spielberg
  48. "That would be grounds for dismissal" was a common refrain for what recurring Seinfeld character?  Answer: J Peterman
  49. "Just remember, when you control the mail, you control... ______." What word should replace the blank to complete an iconic Newman quote from "Seinfeld"?  Answer: information
  50. In "The Slicer" (episode 163 of Seinfeld), George relays a story in which he angrily tossed an item into the sea at the beach. What was this item? He subsequently referred to the happening as "the _____ incident."  Answer: Boombox
  51. In "The Bubble Boy," a Trivial Pursuit misprint results in what nonexistent group being credited for an invasion of 8th century Spain?  Answer: The Moops
  52. During the airing of the final episode of Seinfeld, a famous singer died. Legend has it that his ambulance made record time because of the empty Los Angeles streets caused by Seinfeld's conclusion. Who was this iconic crooner who scored his first number one hit in 1940?  Answer: Frank Sinatra
  53. Creator Larry David had a famous policy for Seinfeld in which he wanted to scrupulously avoid sentimentality and moral lessons. What four-word phrase is the quote often attributed to David as the summary of this policy?  Answer: No hugging no learning
  54. In Seinfeld, what is Newman's candy bar of choice?  Answer: Chunky
  55. Bob Sacamano is a recurring character on the show Seinfeld, but although he is frequently referenced he is never actually seen on screen in the show. Often a source of wild ideas, Sacamano is a friend of which core Seinfeld character?  Answer: Kramer
  56. "Little Jerry" was a pet of Kramer's. What type of animal was "Little Jerry?"  Answer: Rooster
  57. Seinfeld won an award from the American Academy of Dermatology for promoting skin care awareness in a season nine episode. By what nickname did Jerry refer to the doctor in this episode?  Answer: Pimple Popper MD
  58. In "The Chinese Restaurant," Elaine suggests to the group that they should grab a quick bite to eat at what aerial patty restaurant?  Answer: Sky Burger
  59. Jerry has claimed that the "golf ball scene" is one of his favorite of the entire Seinfeld run. What brand of golf ball does George pull out of the whale's blow hole in "The Marine Biologist"? '?  Answer: Titleist
  60. Although only one of his sketches ever aired, Larry David's time as a writer for what show ended up being critical as its where he met Julia Louis-Dreyfus?  Answer: Saturday Night Live
  61. In 2007 Jerry Seinfeld was the voice actor for an animated film which literally had the word "Movie" as one of two words in the film's title. The Rotten Tomatoes critical consensus proclaimed: "humorous moments, but its awkward premise and tame delivery render it mostly forgettable." What is the name of this movie?  Answer: Bee Movie
  62. The costume designers for Seinfeld purposely made the clothes for one character one size too small in order to make them seem uncool. Which character is this?  Answer: George
  63. Who was the first "Seinfeld" star to be inducted into the Television Academy Hall of Fame? (hint: she was part of the class of 2014)  Answer: julia louis-dreyfus
  64. In the Seinfeld episode "The Dealership," Kramer has a car to test drive for the day and one of his "tests" include running the gas tank all the way to empty, much to George's irritation. The episode is well-known as the first to air after the announcement that the show was set to conclude. The car Kramer test drives was manufactured by what Swedish car manufacturer?  Answer: Saab
  65. The name of Seinfeld's 148th episode is the name of a fictional gang who took the first US President hailing from New York as their namesake. What is the name of this gang?  Answer: The Van Buren Boys
  66. In "The Bubble Boy," George and his then-girlfriend Susan play what card game with the titular enclosed child?  Answer: Trivial Pursuit
  67. In Season 8's "The Little Jerry" what shameful financial object of Jerry's is posted in a nearby bodega as a symbol of an unpaid debt?  Answer: Bounced Check
  68. What was the name of Jerry's insistent uncle on Seinfeld?  Answer: Uncle Leo
  69. A self-confident businessman, what is the name of Jerry's father in Seinfeld?  Answer: Morty
  70. In Season 7 episode "The Caddy," Elaine's "braless wonder" high school friend is a focal point and is also the heiress to what candybar fortune?  Answer: Oh Henry!
  71. Frequently referred to as a backwards episode because of its reverse chronology, the 9th season episode "The Betrayal" feature Elaine, Jerry, and Georgia in what international location?  Answer: India
  72. What article of clothing does George gift twice in one episode, earning a rebuke from Elaine and helping get him fired from a job at Pendant Publishing?  Answer: Cashmere sweater
  73. In legendary 4th season episode "The Contest," what word, central to the eponymous contest, is never used on screen as NBC thought it was not suitable for a prime time audience?  Answer: Masturbation
  74. In "The Old Man," Jerry, George, and Elaine volunteer to help the elderly and Elaine's interest in her volunteering dramatically increases when she learns that her assigned woman claims she once had an affair with what famous leader?  Answer: Gandhi
  75. "Hey, you've been great. See you in the cafeteria!" is the final line of Seinfeld's final episode and is spoken by Jerry in what setting?  Answer: Prison
  76. In the Seinfeld episode "The Wife," Jerry and his girlfriend Meryl pose as a married couple so that Meryl can receive a 25% discount on what service?  Answer: Dry cleaning
  77. In 7th Season episode "The Seven," Kramer and Elaine use Newman as an arbiter to determine who should receive what transportation object?  Answer: Bike
  78. In Season 9 episode "The Burning," Kramer has an acting gig for medical students and is assigned what disease?  Answer: Gonorrhea
  79. The first season of Seinfeld featured only five episodes but contains the only episode in the show's entire run which did not begin with "The" in the name of the episode. In this episode, Jerry makes his old childhood friend Joel cry. What is the name of the episode?  Answer: Male Unbonding
  80. In Season 3 episode "The Tape," George orders a baldness remedy from what foreign country?  Answer: China
  81. What is the fictional movie referenced many times in Seinfeld with a title that is simply a woman's name repeated? The movie's tagline is revealed as "A young girl's strange, erotic journey from Milan to Minsk."  Answer: Rochelle Rochelle
  82. In Season 4 episode of Seinfeld "The Pick," while Jerry is trying to convince his girlfriend that he was simply scratching his nose, Kramer is spending time as an underwear model for what brand?  Answer: Calvin Klein
  83. In the Season 8 episode of Seinfeld "The Little Kicks," Jerry and Kramer film bootleg copies of movies for Kramer's friend with what B-name?  Answer: Brody
  84. In Season 6 episode "The Secretary," what object of his mother's does Jerry bring to the dry cleaners?  Answer: Fur coat
  85. In the 2nd episode of Season 2, Jerry makes a remark about hating anyone who had what animal as a pet as a child?  Answer: Pony
  86. In Season 9 episode "The Blood," Elaine ends up babysitting for the misbehaved son of her friend Vivian. What is the child's name?  Answer: Jimmy
  87. With one guess, name either of Jerry's parents in Seinfeld.  Answer: Morty and Helen
  88. In Season 4 episode "The Visa," Kramer accidentally punches what baseball legend in the face?  Answer: Mickey Mantle
  89. Airing on December 9, 1993, what is the missing word in the title of the 74th episode of Seinfeld? "The Cigar ____ Indian"  Answer: Store
  90. In the Season 4 episode "The Handicap Spot," the group of friends on Seinfeld travel to a mall to buy what type of engagement gift for their friend "The Drake?"  Answer: Big-screen TV
  91. In Season 9 episode "the Apology," which of Seinfeld's characters discovers that a co-worker can't stand their germs but can tolerate everyone else's?  Answer: Elaine
  92. In Season 3 episode "The Stranded," George has an altercation with a cashier at a drug store because he believes he was short-changed how much money?  Answer: 10 dollars
  93. What Borat director was also a staff writer for 5 seasons of Seinfeld and responsible for some of the more absurd and dark storylines for George, Kramer, and friends?  Answer: Larry Charles
  94. In Season 3 episode "The Suicide," a psychic warns George to cancel his vacation to what British Overseas Territory in the western Caribbean Sea?  Answer: Cayman Islands
  95. In a season 9 episode, Kramer becomes frustrated with the "misshaped, shoddy meats" in the sandwiches he eats and claims he "hasn't had a decent sandwich in 13 years." He solves this problem by purchasing what titular item?  Answer: Meat slicer
  96. At the end of Season 5 episode "The Barber," Jerry forcibly shaves what character's head?  Answer: Newman
  97. Seen in episodes such as "The Wallet" in which the namesake object goes missing, what is the name of Jerry's father in the show Seinfeld?  Answer: Morty
  98. In 9th season episode "The Betrayal," Kramer attends the birthday party of someone who makes a wish for him to drop dead. This birthday celebrant shares his three-letter initials with what famous historical figure?  Answer: FDR
  99. In season 9 episode "The Wizard," Jerry buys the titular $200 digital organizer for whom?  Answer: His dad
  100. In what year was Michael Richards born? We're giving you a margin of error of 3 years on this one.  Answer: 1949 (1946 - 1952 accepted)
  101. In a Season 2 episode of Seinfeld, George believe he is having a heart attack but actually is in need of what common medical procedure?  Answer: Tonsillectomy
  102. In Season 4 episode "The Cheever Letters," which Seinfeld character attempts to bribe his way into membership at the Westchester Country Club with Cuban cigars?  Answer: Kramer
  103. In Season 4 episode "The Smelly Car," Jerry's BMW 5 Series gets stanky, and Jerry assumes that the source of the body odor was someone with what profession?  Answer: Valet
  104. In season 9 episode "The Strongbox," George insists that Jerry only needs the shared-first-name connection to start up a conversation with Jerry Lewis at an upcoming roast, but Jerry purchases what item of Jerry Lewis's in order to strike up a conversation?  Answer: Cuff links
  105. On Vulture's list ranking all Seinfeld episodes, the bottom-ranked episode was considered so racially offensive at the time of its release that NBC had to apologize. The episode involves a parade celebrating what place?  Answer: Puerto Rico
  106. In season 3 episode "The Deal," what character unhappily receives a birthday gift of $182 in cash?  Answer: Elaine
  107. In Season 2 episode "The Revenge," the exact revenge that George enacts is "slipping a m_____" into his boss's drink. What's the cartoonish M-word that fills in the blank?  Answer: Mickey
  108. When Elaine dates Bob Cobb in a Season 7 episode, she immerses herself in classical music which makes sense as her new beau's nickname is what?  Answer: The Maestro
  109. In Season 4 Seinfeld episode "The Old Man," Elaine's elderly counterpart reveals that she had an affair with what famous pacifist?  Answer: Gandhi
  110. In Season 9 episode "The Dealership," Jerry plans to buy a Saab convertible from what car salesman who is also an on-again-off-again boyfriend of Elaine's?  Answer: David Puddy
  111. Measured in INCHES, how tall is Jason Alexander?  Answer: 65 inches (5 feet, 5 inches)
  112. In Season 1 episode "The Robbery," which two characters gamble for the right to sign an apartment? Ultimately, neither character ends up living there.  Answer: Jerry and George
  113. Seinfeld premiered on NBC in the same year that the first full episode of The Simpsons debuted on FOX. What was this year? Responses accepted if within two of the correct year.  Answer: 1989 (1987 - 1991 accepted)
  114. In Season 9 episode "The Bookstore," Jerry learns that a relative of his is a shoplifter. Who is this relative?  Answer: Uncle Leo
  115. What 2020 Netflix-produced reality television show was inspired in part by the famous Seinfeld episode "The Contest" in which participants competed for who could abstain from onanism the longest?  Answer: Too Hot to Handle
  116. What eponymous star of a "show about nothing" did an American Express commercial in the 1990s in which he played cricket and said "wicked googly?"  Answer: Jerry Seinfeld
  117. On what NBC sitcom does the titular standup comedian tease the customer service he’s receiving at a car rental agent? He mimics the conversation between the receptionist and his manager, and he opts for the rental car insurance because he assures the agent “I’m gonna beat the hell out of this thing.”  Answer: Seinfeld
  118. Jerry learns he has a library fine for a book he checked out in 1971 and never returned in a Season 3 episode of what sitcom?  Answer: Seinfeld
  119. Jerry has claimed that the "golf ball scene" is one of his favorite of the entire Seinfeld run. Which character pulled out a Titleist brand golf ball from what creature in an episode titled "The Marine Biologist”? Note we need both the animal and the character.  Answer: George Costanza from a whale's blow hole
  120. Featuring guests like Barack Obama and Julia Louis-Dreyfus in the passenger seat and Jerry Seinfeld behind the wheel, the series "Comedians in Cars Getting Coffee" appears on what streaming service?  Answer: Netflix
  121. Bryan Cranston played Dr. Tim Whatley, a regifting dentist with comedic aspirations on what '90s sitcom?  Answer: Seinfeld
  122. Monk's Cafe, with its exterior proclaiming itself as "Tom's Restaurant," was a favorite NYC hangout for the characters of what long-running sitcom?  Answer: Seinfeld
  123. "Nothing mixes better than vanilla and chocolate." In an episode of Seinfeld, Jerry says this in reference to what iconic duotone baked foodstuff found primarily in the bakeries of New York City?  Answer: Black and White cookie
  124. “You not say Ukraine weak” says a proud, subway-riding Ukrainian to Kramer and Newman right before smashing their Risk game in the sixth season of what 90s TV show?  Answer: Seinfeld

What makes Seinfeld trivia so engaging?

Being one of the most popular sitcoms in history, Seinfeld attracted a wide audience that included both young and old viewers.

This show had it all: hilarious dialogue, pop culture references, witty humor and a brilliant cast of characters.

Additionally, Seinfeld gave us some of the most iconic one-liners of all time, making it a great source of trivia questions.

Where can you find Seinfeld trivia questions?

Water Cooler Trivia's platform is jam-packed with Seinfeld questions.

Our team of trivia pros have crafted some of the most challenging questions around, all backed up by fun facts and tidbits.

Alongside Seinfeld, you can request tailor-made trivia quizzes on a full range of classic TV shows.

How can you create a Seinfeld trivia quiz?

Creating a Seinfeld trivia quiz with Water Cooler Trivia is easy.

Our team can craft custom quizzes for any audience and can curate questions from specific topics, seasons or even individual characters.

Once you're signed up, you can pick and choose from an eclectic mix of exciting trivia categories.

Take Water Cooler Trivia for a test drive with a free four-week trial today!

You may also like:

199 Literature Trivia Questions (From Charles Dickens To Mary Shelley)

230 Geography Trivia Questions (From Seoul To Panama)