Australia, officially known as the Commonwealth of Australia, is a country located in the Southern Hemisphere, bordered by the Indian and Pacific Oceans. With a population of over 25 million people, Australia is known for its unique and diverse landscapes, ranging from the Great Barrier Reef to the Outback.
Australia is also home to a wide variety of wildlife, including kangaroos, koalas, and the platypus. The country is also known for its rich culture, history, and landmarks such as the Sydney Opera House, the Great Wall of China, and the Uluru. The Australian cuisine is diverse and multicultural, influenced by the Indigenous and European settlers. The country is also known for its sports, particularly cricket and Australian Football. Australia is also known for its wine regions, particularly in South Australia's Barossa Valley and Western Australia's Margaret River.
With so much to explore, Australia trivia questions are sure to be a fun and educational experience. Whether you're a nature lover, culture enthusiast or sports fan, there is something for everyone to learn and discover about this fascinating country.
1. Used by Australian Aboriginals for thousands of years for hunting, warfare, music, and fire-starting, “kylie” is another name for what bent throwing stick? If you can’t remember, just wait and it will come back to you.
Answer: Boomerang
2. Known as macropods from the Latin term for ‘large foot’, kangaroos are mostly native to which Southern Hemisphere country?
Answer: Australia
3. The ANZUS Agreement of 1951 is a non-binding security agreement between Australia, the United States, and what guessable island nation?
Answer: New Zealand
4. Tooheys, Victoria Bitter, and Coopers are all popular "bevvies" from which Southern Hemisphere country?
Answer: Australia
5. Behind Tasmania and Melville Island, Australia's third-largest island is named for what animal, which is native to the country and also appears on its official Coat of Arms alongside an emu?
Answer: Kangaroo
6. What tremendous three-word site off the coast of Queensland is the world’s largest coral system, composed of over 2,900 of its namesake items and 900 islands, spreading over 2,300 square kilometers? It was named a UNESCO World Heritage Site in 1981.
Answer: Great Barrier Reef
7. Twelve years after Labor Party leader Julia Gilliard became their first female prime minister, what Southern Hemisphere country recently pivoted back to a Labor PM with their recent election of Anthony Albanese?
Answer: Australia
8. In which city can you visit the Royal Tasmanian Botanical Gardens? It’s the capital of Tasmania.
Answer: Hobart
9. Take the red pill and find out: Many of the futuristic locations in what iconic 1999 Keanu Reeves film are actually in Sydney, Australia?
Answer: The Matrix
10. What nation has the world's highest minimum wage, at $21.38 AUD per hour (or a little more than 15 U.S. dollars)?
Answer: Australia
11. Tom Hanks quarantined in Australia after contracting COVID-19 while shooting a film in which he will play the manager of what "King of Rock 'n' Roll?"
Answer: Elvis Presley
12. In 2010, what iconic Australian building prominently featured green lighting on its famously swooping white panels as part of its first celebration of St. Patrick's Day? The building was designed by Dane Jørn Utzon, but completed by an Australian architectural team in 1973.
Answer: Sydney Opera House
13. Having nothing to do with Bruce Wayne, what city and capital of Victoria was once known as Batmania?
Answer: Melbourne
14. After less than two years in his office, what prominent Australian politician disappeared in December 1967 and was never seen again?
Answer: Harold Holt
15. What iconic Australian beach has the Icebergs ocean pool, the Hall Street area, and the Coogee Coastal Walk? It gets its name from an Aboriginal word meaning “water breaking over rocks.”
Answer: Bondi Beach
16. In January 2017, Serena Williams was pregnant with her first child when she had a very g'day racking up her 23rd Grand Slam singles title at a tennis open in what very southern nation?
Answer: australiayti
17. The elongated arch shape of Sydney's Harbour Bridge has led locals to give it a nickname after what item that you might find in a closet?
Answer: Coathanger
18. What Melbourne native's two biggest hits in the U.S. are the 2001 dance tune "Can't Get You Out of My Head" and a 1987 cover of "The Loco-Motion?"
Answer: Kylie Minogue
19. In February 1942, which northerly Australian city was bombed by Japanese aircraft resulting in over 200 casualties?
Answer: Darwin
20. What is the "A" type of spirit which suggests Australian and New Zealand soldiers possess shared characteristics? The term rose in popularity based on soldiers' actions on the battlefields of World War I.
Answer: Anzac spirit
21. What city, the state capital of South Australia, shares its name with a character from the musical "Guys and Dolls?"
Answer: Adelaide
22. The 1854 Eureka Rebellion in Australia was in part a protest following what get-rich-quick event of the 1850s?
Answer: Gold rush
23. The smallest geographic area covered by a local council (the third division of Australian government after federal and state), is only 1.5 sq km for the Shire of Peppermint Grove which is located within what larger Australian city?
Answer: Perth
24. Originally known as the Sheffield Shield and today known as the Marsh Sheffield Shield because of sponsorship, this first-class cricket competition crowns a domestic champion from the six states of what nation?
Answer: Australia
25. Two malted biscuits separated by a light chocolate cream filling and coated in a thin layer of textured chocolate make up what snack brand introduced to Australia in 1964 by Arnott's?
Answer: Tim Tam
26. After 150 years, the last edition of The Herald was published in 1990 in Melbourne, Australia. At that time, it folded into The Sun News-Pictorial. Together, they formed which tabloid that still runs today?
Answer: Herald-Sun
27. The car company Holden, which is now owned by General Motors, began in 1948 in which Southern Hemisphere country?
Answer: Australia
28. Beginning in 1966, the Royal Australian Mint introduced a twenty-cent piece featuring what egg-laying mammal on its reverse side?
Answer: Platypus
29. Which species of bird, found in Australia, is the second-largest living bird by height after the ostrich?
Answer: Emu
30. What tennis star, whose last name is the same as the Japanese city where she was born, won the women's singles competition at the 2021 Australian Open?
Answer: Naomi Osaka
31. Joe Hockey, Scott Morrison, and Josh Frydenberg are the three most recent holders of what Cabinet-level position in the Australian federal government?
Answer: Treasurer
32. What festively-named island in the Indian Ocean roughly 200 miles south of Indonesia is one of Australia's seven external territories?
Answer: Christmas Island
33. Novak Djokovic's refusal to get vaccinated against COVID-19 rendered him unable to play in a January 2022 Grand Slam tennis tournament because he was deported from what country?
Answer: Australia
34. The ERC is an Australian committee that is chaired by the Prime Minister with the Treasurer as deputy chair. The group focuses on issues related to revenue and the Australian federal budget. What does the initialism ERC stand for?
Answer: Expenditure Review Committee
35. What is the largest city in Western Australia, which is actually closer to Bali, Indonesia than to the Australian capital Canberra?
Answer: Perth
36. What “K” word is a nature reserve in Australia’s Northern Territory, containing Aboriginal sites such as Nourlangie and Ubirr? Its name is a tribute to the Aboriginal language Gagudju.
Answer: Kakadu
37. A popular brand of beer in Queensland Australia sports four of them on the label, and the labels of Mexico's Dos Equis (naturally) have two. What letter is this?
Answer: X
38. What 1986 film is the highest-grossing Australian movie of all time?
Answer: Crocodile Dundee
39. Which Australian Prime Minister once held the record for skolling a yard of ale? He downed a sconce pot (2 1/2 imperial pints) in 11 seconds at university.
Answer: Bob Hawke
40. In a 1977 referendum to choose the national anthem, "Advance Australia Fair" won with 3 million votes; what "dancing" tune came in second, with 1.9 million votes?
Answer: Waltzing Matilda
41. Mount Kosciuszko, the tallest mountain in Australia, is located in what state?
Answer: New South Wales
42. Which Southern Hemisphere country does Australia play against in the Bledisloe Cup, a competition first held in 1932?
Answer: New Zealand
43. What two-word name is given to the puffy, dark myrtle-green hats worn by Australian Test cricketers since about the turn of the 20th century?
Answer: Baggy green
44. What is the name of the minor party in Australia that formed in 1992 and is a confederation of eight state and territorial parties? The group cites four core values: ecological sustainability, social justice, grassroots democracy and peace / non-violence.
Answer: The Australian Greens
45. Despite having less than 2,000 people living there, the Australian town of Coober Pedy is considered the "world capital" of what gemstone, the birthstone of October?
Answer: Opal
46. Which Victorian city, now named after a British Prime minister, was briefly known as Batmania in honor of its awesomely named founder John Batman?
Answer: Melbourne
47. When it first launched, Qantas provided service between the Northern Territory and which neighboring Aussie state?
Answer: Queensland
48. If Edward Barton was the first in 1901, and Robert Menzies the longest-serving at over 16 years, then in 2010 who became the first woman?
Answer: Julia Gillard (Barton and Menzies being the first and longest-serving Australian Prime Ministers)
49. Natalie Bassingthwaighte and Carrie Bickmore were the two hosts of an English-language international version of "So You Think You Can Dance" that was filmed and produced in Sydney. What country's version of the show was this?
Answer: Australia
50. Sometimes called the "fire of the desert," what is the national gemstone of Australia?
Answer: Opal
51. Born in Killara, New South Wales, what supermodel of the 1980s was nicknamed "The Body?"
Answer: Elle Macpherson
52. What “T” zoo in Mosman, New South Wales, Australia was opened in 1916? Its name is an Aboriginal word meaning “beautiful view.”
Answer: Taronga
53. Fans of what “B” Blue Heeler cartoon puppy, debuting in Australia in 2018 and later on Disney Junior, can get tiny figurines of the dog and his family?
Answer: Bluey
54. Which goose in northern Australia is the only living member of the Anseranatidae family and shares a name with a shiny-things-loving bird in the Corvidae family?
Answer: Magpie
55. Robert Menzies is well-known as having been the Prime Minister that served in the role for the longest period of time in Australia. However, this is one other man who served in the role for more than a decade. Who is it?
Answer: John Howard
56. What's the only country to host the Summer Olympics in December?
Answer: Australia
57. The Quiet Achiever is considered the world's first practical long-distance solar-powered car powered entirely by photovoltaic solar cells. In which Southern Hemisphere country, which now hosts the World Solar Challenge, was it built?
Answer: Australia
58. At the 2020 Tokyo Olympics, Australia took home gold medals in both the men's and women's coxless four events in what water sport?
Answer: Rowing
59. An urn that does not actually contain any cremains is the prize for what Test cricket series that has been played since the late 19th century between England and Australia?
Answer: The Ashes
60. Though it is 335 km (208 mi) away, what town in the Northern Territory of Australia is the closest city to the iconic natural formation known as Uluru?
Answer: Alice Springs
61. What capital of Western Australia is over 1,300 miles from Adelaide, its nearest sizeable neighbor, making it one of the most isolated major cities in the world?
Answer: Perth
62. In 2014, viewers of Lifetime’s “Dance Moms” were no longer the only people to know Maddie Ziegler’s name. At just 11 years old, she literally took the leap to stardom after being featured in the music video for “Chandelier” by which Australian singer-songwriter?
Answer: Sia
63. After being officially proclaimed as a city in 1911, what is the largest city in Australia that is not on any of the coastlines?
Answer: Canberra
64. Which continent is the only one that doesn’t have a major mountain range (its highest point is about 7,309 feet above sea level)?
Answer: Australia
65. What Australian museum, offering both classic and modern art, is located in Hobart, Tasmania and shares its acronymic name with the first name of Da Vinci’s “La Gioconda?”
Answer: MONA
66. The scrub wallaby of Western Australia is also known by what six-letter name that's worth 23 points in Scrabble before any double or triple scores?
Answer: Quokka
67. In 1962, Australian Dawn Fraser became the first woman to swim what distance freestyle in less than one minute?
Answer: 100 m
68. What Western Australian city is the center of Australia's oil and gas industry, with the largest concentration of global oil and gas companies, and oil service companies in Australia?
Answer: Perth
69. Peter Garrett served in various roles of the Australian government from 2004 to 2013, but may be better known as the lead singer of what rock band known for politically charged songs like "Beds Are Burning" and "The Dead Heart?"
Answer: Midnight Oil
70. The Morning Herald was founded in 1831 and is Australia's oldest continuously published newspaper. In what city is it based?
Answer: Sydney
71. Alex Dimitriades and Katherine Halliday starred as students at an inner-city Sydney school on the first season of what alliteratively named 1990s Australian teen drama?
Answer: Heartbreak High
72. Lake Hillier in Australia and Dusty Rose Lake in Canada are notable examples of lakes that have what color water?
Answer: Pink
73. The country has 40 public universities and the most research-intensive are collectively known as the Go8 ("Group of 8"). The country's universities are modeled on the British system, there are other intermediate options that may be taken as preparatory steps before entering university. What is the country?
Answer: Australia
74. Despite its name, Victoria Bitter is actually a lager. It's also one of the oldest and best-selling beer brands from what country, where it's been brewed since 1854?
Answer: Australia
75. In 2021, what “Q” national airline of Australia auctioned off two lie-flat airplane seats? In the movie “Rain Man”, Ray discusses how this airline had never crashed.
Answer: Qantas
76. The original version of the song “Torn” was released in 1995 and sung by Danish pop star Lis Sorensen. It didn’t take off until which Australian-British pop star released her cover of the song in 1997?
Answer: Natalie Imbruglia
77. What Australian mammal is the only animal known to produce cube-shaped feces?
Answer: Wombat
78. "It’s Every Monkey for Themselves: A True Story of Sex, Love and Lies in the Jungle" is a memoir by what well-known Australian scientist about her time in Costa Rican jungles?
Answer: Vanessa Woods
79. What is the name of the trophy given annually by the AFL Players Association to the Most Valuable Player in the Australian Football League?
Answer: Leigh Matthews
80. At the ripe age of 67, who was the oldest Australian Prime Minister? This man was only Prime Minster for three weeks, operating in a caretaker capacity.
Answer: John McEwen
81. In the famous 1983 Australian court case Commonwealth vs Tasmania, the Federal Government won a 4:3 majority in a clash over the construction of what type of energy project?
Answer: Hydroelectric dam
82. Serving in two non-contiguous terms, what Australian politician holds the record as the longest-serving prime minister in the country's history at over 18 years in total?
Answer: Robert Menzies
83. Although not legally married to former Prime Minister Gillard, what man is often considered the first male spouse of an Australian Prime Minister?
Answer: Timothy "Tim" Mathieson
84. The Australian constitution's section 128 describes what procedure which requires a "double majority"? This means that both a nationwide majority as well as a majority of voters in a majority of states is required.
Answer: Referendum on amendments
85. What dark-red colored populist political party that is focused on appealing to family farmers and ranchers only holds one seat in the nationwide parliament, but also holds 5% of the seats in the Queensland Parliament?
Answer: Katter's Australia Party (KAP)
86. What country has won the most Cricket World Cups since 1975, last besting New Zealand 186-3 in 2015?
Answer: Australia
87. Australia is the largest country in what region of the world that includes Polynesia and spans the Eastern and Western Hemispheres? It is also one of the three Superstates in George Orwell’s “1984.”
Answer: Oceania
88. Also the name of a place in "The Wizard of Oz," what nickname has been used for Sydney since the 1987 play of the same name by Australian playwright David Williamson?
Answer: The Emerald City
89. What country, whose national flag is comprised of the Union Jack, a seven-pointed Commonwealth Star and five stars representing the Southern Cross constellation, was previously named New Holland by Dutch explorers in the early 17th century?
Answer: Australia
90. What alliteratively named Australian film franchise features a character nicknamed "Goose," played by Steve Bisley, in its initial 1979 installment?
Answer: Mad Max
91. “Kangaroo Route” refers to air routes flown between Australia and which other country? In a straight line, the distance between these countries’ largest cities is 10560 miles.
Answer: United Kingdom
92. What dessert, popular in both New Zealand and Australia and named for a famous Russian dancer, is made from crisp meringue, whipped cream, and fresh fruit?
Answer: Pavlova
93. The San Diego Zoo's website hosts a popular live cam of Biarrung and Eve, the only two captive animals of what monotreme species outside Australia?
Answer: Platypus
94. Australia's Great Barrier Reef is located in what appropriately-named sea, which lies between Australia, Papua New Guinea, and the Solomon Islands, and which gives its name to a WWII-era naval battle?
Answer: Coral Sea
95. In what nation can you find the Coober Pedy, an opal mining town where summers are so hot, most of the town is built underground?
Answer: Australia
96. What 1990 film, set in the Australian Outback, was the first animated sequel ever released by Disney Studios?
Answer: The Rescuers Down Under
97. In 2000, runner Cathy Freeman became the first person to light the Olympic cauldron and win a gold medal at the same Olympic Games. What distance was the event that she won to achieve this feat?
Answer: 400 meters
98. It must have lots of things you could "put on the barbie". With a 2.6 million liter tank, Reef HQ (formerly Great Barrier Reef Aquarium) is the world’s largest living coral reef aquarium. On which island nation would you find it?
Answer: Australia
99. The Federation Star, which is found below the Union Jack on the Australian Flag, has how many points? It has one point for each state of Australia, and one point representing the combined territories.
Answer: Seven
100. Where did the British fleet first land when they arrived to establish their penal colony in Australia in 1788? The location is now part of the present-day city of Sydney.
Answer: Botany Bay
101. During the Vietnam War, the battle of Long Tan, which occurred on 18 August 1966 was a military action between the Viet Cong and soldiers mostly from which country?
Answer: Australia
102. McCafe, a coffee house style food and beverage chain owned by McDonald's was started in 1993 in which country?
Answer: Australia
103. Which Australian rapper became the second act after the Beatles to rank at number one and number two simultaneously in the U.S. Billboard Hot 100 with their first two entries?
Answer: Iggy Azalea
104. Although most of the world’s supply is grown in Hawaii as a result of its volcanic soil, the macadamia tree is native to what big ol' Southern Hemisphere country about 9,000 km away from Hawaii?
Answer: Australia
105. Called "the fittest woman on earth" for having won five CrossFit Games championships in a row, Tia-Clair Toomey has also represented what southern-hemisphere nation in weightlifting at the Olympic Games?
Answer: Australia
106. What “G” National Park in Victoria, Australia is a nature preserve home to sandstone mountains, as well as echidnas and wallabies? It also has trails leading to MacKenzie Falls, as well as views of the Victoria Range.
Answer: Grampians National Park
107. Anthony Albanese became Prime Minister of what A-word country in May of 2022?
Answer: Australia
108. What is the coffee drink, similar to a caffe latte but with a thinner, more velvety layer of foam, that was first described in Australia in the 1980s but is also claimed as a local invention by New Zealanders?
Answer: Flat White
109. Spanning more than 1,800 miles, the World Solar Challenge is an every-other-year car race for solar-powered vehicles across what country?
Answer: Australia
110. Bordered by territories controlled by Norway, Chile, and New Zealand, the largest territorial claim in Antarctica is controlled by what country, which is relatively close geographically?
Answer: Australia
111. Which sea off the northeast coast of Australia contains many islands and reefs, including the Great Barrier Reef?
Answer: Coral Sea
112. The "New Parliament House" in Canberra was built and opened in what decade? The building was opened by Elizabeth II and cost more than A$1.1 billion to build.
Answer: 1980s
113. Of all the currently-active teams in the Australian Football League, which was founded first? The club traces its roots to an 1858 letter from Tom Wills.
Answer: Melbourne Demons
114. The Mullagh Medal goes to the Player of the Match for Australia's traditional Boxing Day face-off at MCG in what sport?
Answer: Cricket
115. Which island that’s part of New South Wales and is a World Heritage site is home to just over 380 people and puts a limit on tourists (about 400), so there’s really never more than 800 people on it at one time?
Answer: Lord Howe Island
116. What was the name of Australian Prime Minister Paul Keating’s 1992 speech in which he acknowledged that European settlers were responsible for a great number of atrocities against the indigenous Aboriginal people?
Answer: The Redfern Speech
117. Sia Isobelle Furler, better known by the stage name "Sia", is famed for her split white and black hair, large bows, and songs such as "Chandelier" and "Cheap Thrills". What country is she from?
Answer: Australia
118. A delicacy in some indigenous cultures, the larva of a cossid moth known as a witchetty grub is native to what country that also exported Yahoo Serious?
Answer: Australia
119. The state flag of Western Australia contains a yellow circle in which appears a black version of what majestic, long-necked bird that is native to the area?
Answer: Swan
120. Before becoming Prime Minister in 2022, which electoral division in New South Wales had Anthony Albanese represented in parliament since 1996?
Answer: Grayndler
121. The inaugural women's international Test cricket match was between the English side and what other country in December 1934?
Answer: Australia
122. Nicknamed "The Don", what legendary Australian cricketer, who played in the first half of the 20th century, finished his career with an astonishing Test batting average of 99.94?
Answer: Don Bradman
123. The second-smallest Australian state by area, the capital of the Seychelles and the capital of the Canadian province of British Columbia share what name?
Answer: Victoria
124. What are the two words inscribed on the Victoria Cross, which is the highest award for military bravery given to soldiers from the United Kingdom, Australia, New Zealand, Canada and other Commonwealth countries?
Answer: For Valour
125. Being one of the most popular sports down under, how many points is a goal worth in Australian Rules Football football?
Answer: Six
126. Reflecting the sport they play and a mammal the continent is known for, what is the official nickname of the Australian men's national football team?
Answer: Socceroos
127. As federal agent Aaron Falk, Eric Bana returns to his arid hometown of Kiewarra to dig into the death of a childhood friend in what hit 2020 Aussie mystery film?
Answer: The Dry
128. Held on November 6, Australia had a hotly-contested referendum in what year, that asked whether Australia should become a republic with a President appointed by Parliament? Malcolm Turnbull headed the "Yes" campaign which was ultimately defeated.
Answer: 1999
129. Uluru, the large sandstone rock formation in the southern part of the Northern Territory in central Australia, is also known by what other name?
Answer: Ayers
130. What is the "B" term that can be used to describe the Australian government (along with many other democracies) in which the legislature has legislators in two separate assemblies, chambers, or houses?
Answer: Bicameralism
131. By what two-word, alcohol-based name is Australia’s first and only military coup known? This military coup took place in 1808.
Answer: Rum Rebellion
132. Make no mistake about it, the fault line between New Zealand’s North and South Island that separates the Australian and Pacific tectonic plates shares its name with which animated resident of Jellystone Park?
Answer: Boo Boo
133. Which Australian state features a red lion against a white circular background on the right side of its state flag?
Answer: Tasmania
134. "Gutharraguda," which means "two bays," is the indigenous name for what Western Australia body of water known for its dugong population?
Answer: Shark Bay
135. Toolka is the indigenous Wemba Wemba name of the Cape Barren goose in the southern portion of what very southern island nation?
Answer: Australia
136. First described in 1801 and noted for its relatively small size, the Southern Boobook owl is native to which continent?
Answer: Australia
137. The Andamooka Opal is also called the Queen’s Opal because it was given to which British monarch when she visited South Australia in 1954?
Answer: Queen Elizabeth II
138. In 1967, Harold Holt disappeared while swimming at Cheviot Beach. His body was never found but he was presumed dead. At the time of his disappearance, which country was he Prime Minister of?
Answer: Australia
139. Constructed in 2005 in Queensland, at 1,056 feet tall and with 78 floors, what’s the name of the tallest building in Australia? It was also the tallest residential building in the world until 2011!
Answer: Q1
140. Launching in November 2012, which ad campaign for safety on Metro trains in Melbourne, Australia became a viral sensation with advertising awards from all over the world, including the Cannes advertising Grand Prix?
Answer: Dumb Ways to Die
141. Set on the fictional Australian sheep station of Drogheda, what 1977 novel by Colleen McCullough was adapted into a miniseries starring Richard Chamberlain and Rachel Ward?
Answer: The Thorn Birds
142. FRACO and FRANZCO are the specialist qualifications to practice ophthalmology in what pair of neighboring nations?
Answer: Australia and New Zealand
143. There are three former clubs of the Australian Football League, but only one of them was founded in the last 100 years. What is this club that spent ten years in the VFL/AFL?
Answer: Brisbane Bears
144. Being one of twelve predominant species of eagle in the world, the wedge-tailed eagle is mostly found in which country?
Answer: Australia
145. Since 2016, the fronts of Australian $100 banknotes have displayed a picture of what operatic soprano and Richmond, Victoria native who is also the namesake of a peachy dessert?
Answer: Dame Nellie Melba
146. What woman's forename is included in the name of the world’s largest working cattle station, which is located in the state of South Australia?
Answer: Anna
147. Which alliteratively named Australian river is sometimes known as the Barcoo River after one of its tributaries?
Answer: Cooper Creek
148. Although they're not associated with water, Australia's kookaburras are a member of what larger group of birds, notable for their short legs and long, sharp beaks?
Answer: Kingfishers
149. What 2016 romantic drama film stars Michael Fassbender as Tom Sherbourne, a World War I hero who works as a lighthouse keeper on Janus Rock off the coast of Australia?
Answer: The Light Between Oceans
Water Cooler Trivia is well-equipped to provide you with exciting and engaging trivia quizzes.
So, how does it work?
Each week, our team will deliver original trivia quizzes straight to your inbox.
All you have to do is pick the categories.
You can leave the rest of the heavy lifting to us.
Take Water Cooler Trivia for a test run with our four-week free trial.
We do everything we can to ensure that Water Cooler Trivia's questions are appropriate, relevant, and accurate. Our database has tens of thousands of questions, so we don't always get it right. If you see a question that needs editing, we would love if you let us know here or email [email protected].