Retail is a dynamic and ever-changing industry that plays a critical role in the global economy. From brick-and-mortar stores to online retailers, retail businesses serve the needs of consumers by offering a wide range of products and services. Retail trivia questions are a great way to test your knowledge of this exciting industry and to learn more about the trends, innovations, and challenges that are shaping retail today.
This list of retail trivia questions covers a wide range of topics and is designed to challenge your understanding of the retail industry. Some of the questions are straightforward and can be answered by simple recall, while others require a deeper understanding of the subject matter. Regardless of your level of expertise, this list of retail trivia questions is sure to be both educational and entertaining.
Whether you're a retail professional, a consumer, or simply someone who is interested in learning more about this dynamic and ever-changing industry, this list of retail trivia questions is sure to provide you with hours of enjoyment and learning. So why not put your knowledge to the test and see how you fare? Let's explore the exciting world of retail and see how much you really know!
1. Home Depot’s own line of hand tools has the slogan “the toughest name in tools.” What is the name of that brand? (Hint: It’s also the name of a cold-loving dog breed that would be pumped to pull a sled you built yourself!)
Answer: Husky
2. The term that describes the specific market that your business serves may or may not have inspired the name of what big, red, U.S. retailer that’s a bullseye for folks looking to do all their shopping in one place?
Answer: Target
3. What kind of animal was Geoffrey, the longtime mascot of the defunct retailer Toys "R" Us?
Answer: Giraffe
4. The Snoopy Astronaut doll soared to popularity in 1969, a year after the character became the safety mascot for what U.S. government organization?
Answer: NASA
5. Which of the world's 25 largest retail companies was founded by a 17-year-old Swede named Ingvar Kamprad?
Answer: IKEA
6. Bailey Jankowski’s clothing retailer, the Maine Lifestyle Company, is based out of what “B” Maine city? The city name sounds like someone who makes beer, or perhaps plays baseball in Milwaukee.
Answer: Brewer
7. The Maine Hunting Shoe, which is also known as a "duck boot", was the first product ever sold by what clothing brand, which is now the third largest company in Maine?
Answer: L.L.Bean
8. What online retailer of mattresses, founded in California in 2016, sounds like it might be just as appealing to hummingbirds as it is to humans?
Answer: Nectar Sleep
9. Which giant global retailer pioneered the “cross-docking” approach to make its supply chain more efficient?
Answer: Wal-Mart
10. Goodthreads is a private label fashion brand that’s under the Prime domain of which mega online retailer?
Answer: Amazon
11. In 2012, Cadillac Fairview bought out the leases of what retailer for $400 million? Many of the locations later became Nordstroms.
Answer: Sears
12. Currently headquartered in Pittsburgh and founded by Jerry and Mark Silverman in 1977, what popular clothing retailer aims at selling its apparel to high school and college students, and whose spin-off subsidiary stores include Aerie and Unsubscribed?
Answer: American Eagle
13. What retailer sells a worthless red "Easy" button to go with the rest of your kid's school supplies?
Answer: Staples
14. First opened in 1966 by Richard Schulze and his business partner, “Sound of Music” was the original name of what alliterative retailer that specializes in selling the latest in tech and electronics and is best recognized by its yellow-tagged logo?
Answer: Best Buy
15. What is the name of the international retail music franchise that was founded and based in Sacramento from 1960 until its bankruptcy in 2006?
Answer: Tower Records
16. In which peachy southern state will you find The Home Depot headquarters?
Answer: Georgia
17. What nautical word precedes “store” in a term used for a dominant brand in a shopping center, typically located in a prime retail location?
Answer: Anchor
18. Which supermarket chain headquartered in Florida was started by the Jenkins family in 1903 and is the biggest employee-owned company in America?
Answer: Publix
19. In June 2024 at the Cannes Film Festival, what famous retail company released a controversial commercial created by ChatGPT’s Sora, seemingly featuring an adolescent Charles Lazarus with the store’s mascot, Geoffrey the Giraffe?
Answer: Toys R Us
20. The multinational retail group that is made up of the two retail divisions Lidl and Kaufland, and which is Europe’s largest retailer, is headquartered in which country?
Answer: Germany
21. In January 2021, phrases like “$GME,” “To the moon,” and “Stonks” became part of normal American parlance as which nerdy retail company’s share price skyrocketed unexpectedly?
Answer: GameStop
22. In 2022, what “M” holding company of Facebook announced it would be opening retail space in order to showcase virtual reality technology?
Answer: Meta
23. EDLP guarantees shoppers they’ll always get a good deal shopping with you—no need to wait for a sale. What does EDLP stand for?
Answer: Everyday Low Price
24. What’s the term for an extended purchase promise when you buy something big, like an appliance or computer? (Hint: The “lifetime guarantee” refers to the product’s life—not yours!)
Answer: Warranty
25. A pair of men depicted searching, perhaps, for an Ekedalen or a Docksta brand dining table are widely regarded to have been the first gay couple featured in a TV ad. The commercial, 1994's "Dining Room," was an advertisement for what retailer?
Answer: IKEA
26. Moon & Back, Amazing Baby, and Mama Bear are all private label brands for tots under which online shopping giant’s name?
Answer: Amazon
27. Which term applies to a shop that sells products other people own, then takes a cut of the sale (usually as a percentage, like 60/40)?
Answer: Consignment
28. The aptly-named Archer Farms is the up-market grocery brand of what U.S. big box store?
Answer: Target
29. What landmark NYC event began as a way to celebrate Christmas and as a retail expansion in 1924 before shifting earlier in the annual calendar by 1927?
Answer: Macy's Thanksgiving Day Parade
30. Usually known for far pricier designs, in 2017 Victoria Beckham collaborated with what "bull's-eye" retailer on a collection of more than 200 items priced from $6 to $70?
Answer: Target
31. In 2015, what Atlanta-based retailer was No. 4 on the National Retail Federation's list of largest retail chains by revenue?
Answer: The Home Depot
32. By the late 1980s, Walmart had quickly risen to become more profitable than its two larger U.S. retail competitors, and by 1990 it had surpassed them as the largest U.S. retailer by revenue. One of these retailers was Kmart. What was the other?
Answer: Sears
33. In 2016, Walmart acquired what Omaha, Nebraska based retail website that specializes in furniture and decor? It’s one word “H” name, two words stuck together, implies that its products may be difficult to find.
Answer: Hayneedle
34. Mainstays is the store brand for home goods and decor of which American retail giant?
Answer: Wal-Mart
35. Known for its multi-story auto "vending machines," what Arizona-based online retailer's name is a combo of a type of automobile and a concept from Buddhism?
Answer: Carvana
36. Founded as a store named "Free People" by three students in an entrepreneurship class at the University of Pennsylvania in 1970, what is the retailer that primarily targets "hipster subculture" for teens and young adults? This company received the National Preservation Honor Award from the National Trust for Historic Preservation for its office in the Philadelphia Naval Shipyard.
Answer: Urban Outfitters
37. What term is given to a type of product distribution in which manufacturers ship products directly to customers on behalf of retailers?
Answer: Dropshipping
38. What international confectionery manufacturer and chocolate retailer was founded in 1981 in Durango, Colorado, and is named for a large mountain range in that region?
Answer: Rocky Mountain Chocolate Factory
39. What “K” Company, founded in Cincinnati, OH in 1883, runs a series of grocery and department stores across the United States? These include their own namesake grocery stores (with licensed store brand food products), Ralphs, and Food 4 Less.
Answer: The Kroger Company
40. After Dayton, Ohio served as home for 125 years, the electronics company NCR relocated to Duluth, Georgia in 2009. What do these initials stand for? The company grew by selling the value proposition that their product would help stores deter theft from retail clerks, and they were the first to sell the mechanical version of their flagship product.
Answer: National Cash Register
41. With room for around 150 tenants, Promenade Shopping Centre is a massive retail location opened in 1986 and formerly owned by Cadillac Fairview. In what "T" city would this mall be found?
Answer: Thornhill
42. The largest of the brands owned by Inditex, what fast-fashion retail chain got its start in Galicia, Spain in 1975 as a store named Zorba?
Answer: Zara
43. What New York based online luxury mattress retailer, founded in 2011 by Ron Rudzin and Ricky Joshi, gets its “S” name from the Sanskrit word meaning “pure”?
Answer: Saatva
44. What Canadian retail business, now a department store owner in modern day Canada, was a largely fur trading company that traded with Indigenous Canadians starting in the 17th century? It was named for a large bay that touches four provinces, discovered by Sir Henry in 1610.
Answer: Hudson's Bay Company
45. Nicknamed "The Juice Box," home field for the Houston Astros is named for what juice brand owned by the healthy folks at Coca-Cola?
Answer: Minute Maid
46. Named the world's largest fashion retailer in 2022, what Singapore-based online store was fined $1.9 million for neglecting to alert 39 million of its users of a security data breach in 2018?
Answer: Shein
47. From 1961 to 1981 the Minnesota Vikings called a multi-sport stadium its home. That stadium has since been replaced by what famous retail complex?
Answer: Mall of America
48. Unsurprisingly, when the first Nike retail store opened in 1990 it was in the nearby city of Portland. This store was located at the corner of Southwest Sixth Avenue and what fishy street name?
Answer: Salmon Street
49. In November 2019, a Minneapolis-based retailer announced that it met its goal of 500 locations with installed rooftop solar panels one year ahead of schedule. What is this company?
Answer: Target
50. In June 1981, Walmart acquired a regional retailer named Kuhn's-Big K which had been founded by the Kuhn brothers in 1913 in what U.S. state?
Answer: Tennessee
51. Quicken Loans is the largest online retail mortgage lender in the US, but is not based in a high-tech hub such as Silicon Valley or New York. Rather, it is headquartered in the downtown financial district of what US city?
Answer: Detroit
52. What hardware store chain with a rhyming name was previously a retailer-owned cooperative, but is now owned by equity firm ACON Investments?
Answer: True Value
53. In the 1990s, Walmart went global for the first time when partnering with Cifra, who was a retailer in what country?
Answer: Mexico
54. Walmart owns what chain of membership-only retail warehouse clubs, opened in 1983?
Answer: Sam's Club
55. Cadillac Fairview invests in retail around the world, including Multiplan malls located in what country, whose largest city is Sao Paulo?
Answer: Brazil
56. In January 2021, a short squeeze orchestrated by Reddit users caused a skyrocketing of the price of what retail chain that sells video games and consumer electronics?
Answer: GameStop
57. Dublin, California is the headquarters of what discount department store chain, whose slogan is “Dress For Less?”
Answer: Ross Dress For Less
58. What retail chain had an ad campaign in 2013, where customers "shipped their pants?"
Answer: Kmart
59. What retail giant is the eighth largest retailer in the United States and is headquartered in Minneapolis, Minnesota?
Answer: Target
60. Retail employees Randal and Dante earnestly discuss the killing of innocent civilians on the Second Death Star in "Return of the Jedi," in what 1994 black-and-white Kevin Smith film?
Answer: Clerks
61. Which term is used to describe a retailer that sells many different products under the roof of a giant physical location which is often part of a chain? Walmart is an example.
Answer: Big Box Store
62. What nautical term describes the big-name retailers like Sears and Macy’s that are usually positioned at each end of a mall?
Answer: Anchor Store
63. “Brick and click” refers to retailers that have both physical locations and which type of electric, online selling services?
Answer: Ecommerce
64. Electronic article surveillance, like special tags that trigger alarms or hard-to-open packaging on the most expensive items in a store, are methods to prevent which type of thievery?
Answer: Shoplifting
65. Woolworth's was the classic American "five and dime" company, but by the 1980s, only its sporting goods department was thriving. Deciding to focus on its strengths, the retailer dropped everything but sporting goods, and adopted what new name, trading on the NYSE under the symbol FL?
Answer: Foot Locker
66. Which chain of convenience stores with a double-digit, rhyming, numerical name is known for the Big Gulp and Slurpee?
Answer: 7-Eleven
67. Which grocery chain founded by two German brothers in 1946 is known for selling typical supermarket fare at low prices, plus its own custom brands like Grandessa, Millville, Happy Farms, and Simply Nature?
Answer: Aldi
68. Which American department store based in Wisconsin carries many “big name” and celebrity brands (like Vera Wang and Jennifer Lopez) as well as its own line of clothing and furnishings (including Croft & Barrow and Sonoma Goods for Life)?
Answer: Kohl's
69. “There’s a helpful smile in every aisle” of which American chain of employee-owned grocery stores?
Answer: Hy-Vee
70. Which American hardware store cooperative that’s based in Chicago is “the place with the helpful hardware folks” not just in the U.S., but in 60 countries worldwide?
Answer: Ace
71. Which pricing strategy describes when the retail price is double that of the wholesale price?
Answer: Keystone
72. Who has been The Home Depot’s mascot since 1981, and is the namesake of the company’s charity program? Given his first name you might guess his wife’s name is Marge but it’s Daisy.
Answer: Homer D. Poe
73. If you don’t have enough of a product in stock to meet demand at the moment, but you’ve got more coming from the supplier, which B term could you use as the status of the product?
Answer: Backorder
74. In the 6 Ps of retail marketing, the assortment of which P refers to the number of things you offer as well as the variety of those things?
Answer: Product
75. Which type of retailer with a cozy-sounding name mostly sells goods that are single-use (e.g., toiletries) but may last up to a couple of years (e.g., an average pair of shoes)?
Answer: Softline
76. “Flash retail” is another term for which type of store that seems to appear all of a sudden and is meant for short-term sales—for example, capitalizing on a week-long event in a city?
Answer: Pop-up
77. What type of facility (abbreviated “DC”) receives products from various manufacturers and groups them to be shipped off to their final destinations (e.g., retailers)?
Answer: Distribution Center
78. Which marketing strategy involves selling a product for less than the market cost (even if it means it’s not profitable) with the goal of getting people to buy more expensive products? For example, advertising a low-cost item to entice people to come into the store and buy more items?
Answer: Loss leader
79. H-E-B is actually an initialism; the Texas-based grocery chain is named for the family that started it. What was their positively posterior last name?
Answer: Butt
80. Which American grocery store chain with a big bird name has stores in Pennsylvania, Ohio, West Virginia, Indiana, and Maryland?
Answer: Giant Eagle
81. Which supermarket chain based in Maine and serving New England and New York was founded by brothers Arthur, Edward, and Howard, who gave it their last name? For a while, some of the stores were called Shop ‘n Save.
Answer: Hannaford
82. What home goods retailer, whose stock ticker symbol is BBBY, has warned it may file for bankruptcy soon, and will be closing its Brandywine Town Center store in 2023?
Answer: Bed Bath and Beyond
83. Bloomingdale’s is a well-known name for NYC shoppers, but the store is actually a subsidiary of what even bigger name in luxury department stores that’s famous for its yearly festive parade in the city?
Answer: Macy's
84. Which American retailer that sells goods for your cat, dog, fish, or other companion animal has a name that has confused shoppers for decades since it’s a combination of two words that can technically be broken up in two different ways to make two different phrases? Only one is correct if you go according to the capitalization style of the logo.
Answer: PetSmart
85. Putting some dip and soda in the chip aisle at a grocery store is an example of what merchandising strategy that encourages people to pick up items that aren’t necessarily in the same category as the one they’re shopping for?
Answer: Cross
86. After being inspired by the Bon Marche in Paris, which American businessman brought the idea of the department store to U.S. shores in 1875.
Answer: John Wanamaker
87. Which fancy term describes a small shop that sells upscale, expensive, designer, or otherwise specialty items?
Answer: Boutique
88. What’s the name for the small booths in busy places that can have information (like maps), sell things (like newspapers), or offer services (like those people soliciting you to try a weird new face mask in the middle of the mall)?
Answer: Kiosk
89. Which yucky-sounding term comes before “margin” when you’re calculating how much money you have after you take away what you had to spend to make or get a product?
Answer: Gross
90. The Wheel of Retailing theory has four parts (or spokes, if you wanna keep up with the metaphor): Entry, Growth, Maturity, and what final (and, perhaps, unfortunately inevitable) stage?
Answer: Decline
91. Trying to predict future sales is kinda like trying to predict the weather—look for patterns and trends! Consider the season! In either case, what term is used to talk about these informed guesses?
Answer: Forecasting
92. Letting customers buy online and pick up their order in-store is an example of what retailing strategy? The second part of the word is “channel,” the idea being that customers can seamlessly switch from one to another.
Answer: Omni
93. What is the official term for the steps a store takes to keep people from stealing or shoplifting?
Answer: Loss Prevention
94. Maybe Walter White would approve of which strategy wherein a retailer orders a lot of a product but sells much smaller quantities to shoppers?
Answer: Breaking bulk
95. In 2022, Chicken Soup for the Soul announced its interest in acquiring what colorfully-named video rental and on-demand streaming company for $375 million?
Answer: Redbox
96. According to the National Retail Foundation, which store that seafaring folk and land-lubbing tinkerers alike can enjoy was the fastest-growing retail company in the U.S. in 2022?
Answer: Harbor Freight Tools
97. Whole Foods Market had humble beginnings in Texas in the ‘70s, back when it was just a small organic brick-and-mortar food store cheekily named “SaferWay.” In 2017, which giant in the online retail industry acquired the chain of stores for about $13 billion?
Answer: Amazon
98. “365 Everyday Value” is the private label brand of which USDA Certified Organic grocery store chain that was bought by Amazon in 2017?
Answer: Whole Foods
99. Dillard’s, an upscale department store chain in the United States, started in Little Rock, Arkansas in 1938 but has storefronts in several states. The biggest Dillard’s (365,000 square feet) is located in Scottsdale, a city in which other A-state?
Answer: Arizona
100. The retail industry in different countries can generally be broken down into two groups, depending on whether it’s registered with the government: organized and unorganized. What’s the word used to describe each part of the industry separately?
Answer: Sector
101. Which retailing strategy has somewhat fallen by the wayside in the digital age, but used to be a big deal during the holidays if you were a kid flipping through a Sears or JCPenney version of the paper-based mail item?
Answer: Catalog
102. What term is given to the consumer practice of examining products in a shop and then purchasing them online at a lower price?
Answer: Showrooming
103. Which alliterative tech retailer was originally called “Sound of Music” before it rebranded and expanded in the mid-1980s?
Answer: Best Buy
104. Which kind of inventory is sort of like “back up” stock to make sure you’re prepared if there’s a surge in demand or a problem with a supplier?
Answer: Safety
105. In 1974, Marsh Supermarket in Ohio became the first grocery store to put what kind of scannable black and white labels on their products?
Answer: Barcodes
106. What pricing tactic ever-so-slightly rounds down a price—say, to $9.99 instead of $10.00—to make consumers think they’re getting a better deal?
Answer: Psychological
107. Consumers often get confused when they see “sell by,” “use by” and “best by” on a label. What time term would come after these phrases and may or may not suggest you have to throw a product out?
Answer: Date
108. What “yellow-tag” electronics retailer was founded by Richard M. Schulze and James Wheeler in 1966 and was originally called Sound of Music?
Answer: Best Buy
109. Membership to whose wholesale “Club” that’s actually a division of Walmart can get you a great deal on family-sized packs of everything from toilet paper and cereal to trendy electronics, clothes, and holiday decorations?
Answer: Sam's
110. “Showrooming” is retail jargon for when a customer comes to the store to see a product in person, then goes home to buy it at a lower price through which digital selling mechanism?
Answer: Online
111. Brian Lee, Robert Shapiro, M.J. Eng and what member of the Kardashian family co-founded the online fashion retailer ShoeDazzle in 2009?
Answer: Kim
112. If your inner child is calling you to visit Regent Street in London, it’s probably because that’s the location of the world’s oldest and biggest toy store which is called what? It was originally called Noah’s Ark, but it now is named after the man who founded it in 1760.
Answer: Hamleys
113. Coming in at the #3 biggest mall in America, you can shop the 2.9 million square feet of the King of Prussia mall if you happen to be in what state? Food court cheesesteak optional!
Answer: Pennsylvania
114. Now immortalized with a font and a board game, which Roman emperor is responsible for commissioning the world's first shopping mall?
Answer: Trajan
115. One is the loneliest number… But in China, it’s four times more profitable than Black Friday! 11/11 marks which unique Chinese shopping holiday that celebrates people who aren’t in relationships by encouraging them to buy presents for themselves?
Answer: Singles Day
116. What major retailer founded by Sam Walton announced its partnership with Affirm to add "Buy Now Pay Later" payment option to its self-checkout lanes on December 2023?
Answer: Walmart
117. What long-standing and successful retail brand began as a Dallas department store, founded in 1907 by a businessman named Herbert, his sister Carrie, and her husband Abraham?
Answer: Neiman Marcus
118. What two word term is given to an anonymous representative that visits retail stores to evaluate store conditions, customer service, or other things without influencing the actions of store personnel?
Answer: Mystery Buyer
119. What national retail chain, which had its own line of tools, between 1908 and 1942 sold kits for complete houses, from framing for the walls and roof down to the nails and screws?
Answer: Sears
120. Known for its blue-and-yellow torn ticket stub logo, what once-popular retail entertainment store did Captain Marvel crash through when she first plummeted to Earth in the 2019 film “Captain Marvel?”
Answer: Blockbuster Video
121. Even houses can be thought of as "consumer products": what retailer sold over 70,000 "kit" homes by mail in the early 20th century, in models with names like Alhambra, Hathaway, and Winona?
Answer: Sears
122. Scout is the brand of daily contacts by what popular and fashionable eyewear company that was online-only at first, but soon found its way into brick-and-mortar retail locations? The name of the NYC-based brand comes from characters mentioned in Kerouac’s journals.
Answer: Warby Parker
123. What Swedish fast-fashion brand acquired half of its brand name after the 1968 acquisition of hunting apparel retailer Mauritz Widforss?
Answer: H & M
124. If you just plonked down $200 for an ounce and a half of Le Labo Santal 33, what liquid thing did you just buy?
Answer: Perfume
125. Which theory of retail has a musical instrument-inspired name because it states that stores should start with an expanding stock and then contract to focus on certain products over time?
Answer: Accordion
126. What wholesale and retail market in Southwark, London, is one of the biggest and oldest food markets in the city? Its name is used in the United States for administrative divisions, most famously of New York City.
Answer: Borough Market
127. In January 2018 Bernard Arnault passed Mark Zuckerberg as the fifth richest person in the world. Which luxury fashion brand/retail giant does Bernard Arnault control?
Answer: LVMH
128. What U.S. retailer was founded in 1986 in the Phoenix area and owns private brands "Grreat Choice," "Authority," and "Simply Nourish"? In 2005, they had a very subtle re-brand in which they decided to capitalize the letter S instead of the letter M in the middle of the company's name.
Answer: PetSmart
129. In 1902, a man with the first names James Cash opened a store in Kemmerer, Wyoming, making the beginning of a company that would move its headquarters to Plano in 1987, where it's still located. What retailer is this?
Answer: J. C. Penney
130. Richard George founded what cosmetics retailer in 1990? Today, each location of the retailer includes a salon, Benefit brow bar and Dermalogica skin bar.
Answer: Ulta Beauty
131. Actually kind of terrible at putting people to sleep, the Dreamcast was a video game console model released by what ginormous entertainment company?
Answer: Sega
132. Founded in 1884 in Leeds, the acronym M&S refers to what UK retail giant whose products include clothing, home accessories, flowers, and furniture?
Answer: Marks & Spencer
133. The first Apple store was opened in 2001 after years of failed "store-within-a-store" concepts at other chains. This location was located in Tysons Corner in what U.S. state?
Answer: Virginia
134. "Carve Yourself a Piece of the American Dream" is the subtitle to Ed Valenti's book about the wisdom gleaned from what not-really-Japanese knives?
Answer: Ginsu
135. On Bloor St in West Toronto, there is a retail establishment named The Monkey Paw with a customized vending machine. When a customer inserts a token, rather than receive a snack or beverage, they receive what edifying object?
Answer: A book
136. During a period of rapid early growth at Nike in the mid 1960s, the company's first East Coast retail location was opened in what Massachusetts town?
Answer: Wellesley
137. What chain of 45 retail stores across the Midwest that sells outdoor equipment and appliances was founded in Minnesota, features an orange-and-black color scheme, and has an alliterative F name?
Answer: Fleet Farm
138. If you're looking at an alphabetically-sorted list of all the stores and restaurants in Toronto's Fairview Mall, every letter in the first half of the alphabet except for ONE, will be represented as the first letter of a retail location. What is this lonely letter that does not begin the name of any establishment?
Answer: I (i)
139. Which American grocery store chain based in Michigan was the first to do the “supercenter” or “hypermarket” retail concept when it hit the scene in 1962?
Answer: Meijer
140. An international standard of product identification used in the grocery and retail areas of business, what does EAN stand for?
Answer: European Article Numbering
141. In 2020, Walmart acquired the British supermarket chain ASDA. ASDA also operates a clothing retailer under what name, also the first name of the winner of the 1953 Nobel Prize for advocating US aid for Europe after World War II?
Answer: George
142. Which startup founded by Daniele Perito, Jeffrey Kolovson, Marcelo Cortes, and Max Rhodes in 2017 hopped on the online selling bandwagon to create a marketplace/wholesale platform where retailers can buy stuff to stock their stores?
Answer: Faire
143. What Nike "T" sneaker was a top-seller in 2019, retails for ~$65 on the Nike website, and has a name from the Japanese word for "simplicity?"
Answer: Nike Tanjun
144. In 2019, Nike partnered with what retailer to open the first-of-its-kind “Nike Community Power Store” in Manhattan? The 9,000-square-foot location was part of the retailer's footprint of 3,200 stores around the world.
Answer: Foot Locker
145. Which Parisian store, founded in 1852 and the world's oldest continually operating department store, created the first department store catalog?
Answer: Le Bon Marche
146. At the height of Frank Lloyd Wright's career in 1927, he surprised contemporaries by designing what type of retail outlet? The design was part of his utopian city concept and although intended for Buffalo, NY the structure was eventually built in Cloquet, MN where it remains in business.
Answer: Gas Station
Water Cooler Trivia is well-equipped to provide you with exciting and engaging trivia quizzes.
So, how does it work?
Each week, our team will deliver original trivia quizzes straight to your inbox.
All you have to do is pick the categories.
You can leave the rest of the heavy lifting to us.
Take Water Cooler Trivia for a test run with our four-week free trial.
We do everything we can to ensure that Water Cooler Trivia's questions are appropriate, relevant, and accurate. Our database has tens of thousands of questions, so we don't always get it right. If you see a question that needs editing, we would love if you let us know here or email [email protected].