144 Real Estate Trivia (Non-Boring, Insanely Engaging)

Written by:
Eli Robinson
Posted:
November 15, 2022

Real estate trivia is a great way to learn about the industry, whether you're a first-time home buyer, a seasoned investor, or somewhere in between.

But let's face it, most real estate trivia questions are pretty dull and unoriginal.

With our bold title, we've set ourselves up for some pretty high expectations.

Here's a warm-up question to get you started:

Question: What competing real estate website with a seltzer-sounding name did Zillow buy in 2015 for $2.5bn in stock?

Answer: Trulia

Before we dive into the real estate trivia questions, we want to tell you about Water Cooler Trivia.

If you're on the lookout for a platform with original trivia questions, Water Cooler Trivia is definitely worth checking out.

Do you think you know everything there is to know about topics like history, geography, and literature?

Put your knowledge to the test by subscribing to our weekly trivia quizzes.

If you're interested in taking Water Cooler Trivia for a test drive, consider signing up for our four-week free trial with no further commitments.

Real Estate Trivia Questions (144 To Get You Started)

  1. "The Creation of Adam" is a famous painting that can be found where in Europe? We're looking for a very specific institution or building, not just the city or country the painting calls home.  Answer: The Sistine Chapel
  2. P.T. Barnum exhibited Jumbo the Elephant in the first iteration of what iconic NYC building?  Answer: Madison Square Garden
  3. What two-word phrase is used to describe the right of the government to expropriate private property for public use, though with payment of compensation?  Answer: Eminent Domain
  4. What 1992 film depicts the lives of 4 real estate salesmen after their corporate owner sends Alec Baldwin's character to tell them all but the top two salesman will be fired at the end of the week? Always be closing.  Answer: Glengarry Glen Ross
  5. What movie coined the following phrase? "You can't handle the truth."  Answer: A Few Good Men
  6. What NYC museum is described by the following set of clues? The museum was founded in 1988 by Ruth J. Abram and Anita Jacobson. The museum's first key property is at 97 Orchard St. The museum has been designated a National Historic Landmark, National Historic Site, and an affiliated area of the National Park Service. In 2001 the museum was awarded the Rudy Bruner Award for Urban Excellence silver medal.  Answer: The Lower East Side Tenement Museum
  7. What 1990s America band from Seattle is considered one of the early emo bands that helped establish the genre with their debut album "Diary"? The band's name features four words, and the last two words are the name of an unrelated "dream pop" band from the 2000s.  Answer: Sunny Day Real Estate
  8. Although he holds many (often vague) jobs throughout the show, what is George's profession during the pilot episode of Seinfeld?  Answer: Realtor
  9. What NYC art gallery is housed in a building designed by Frank Lloyd Wright, opened in 1959, and shaped like an upside-down spiral?  Answer: Guggenheim
  10. AMT is the stock ticker for what Boston-based Fortune 500 company that is both a real estate investment trust and owner-operator of wireless and broadcast communications infrastructure in several countries worldwide?  Answer: American Tower
  11. In 2010, what iconic Australian building prominently featured green lighting on its famously swooping white panels as part of its first celebration of St. Patrick's Day? The building was designed by Dane Jørn Utzon, but completed by an Australian architectural team in 1973.  Answer: Sydney Opera House
  12. On what historic Washington DC building would you find a gargoyle that looks like Darth Vader?  Answer: Washington National Cathedral
  13. Internet mogul Richard Barton founded the online travel companyExpedia, the employment search engine and company review website Glassdoor, and what internet-based real estate company?  Answer: Zillow
  14. The first two Home Depot stores were built in 1979 in Atlanta in real estate leased from what major department store chain?  Answer: J.C. Penny
  15. What is the generic term for building material which is used to buffer a structure against unwanted inclement temperature, acoustics, fire or impact?  Answer: Insulation
  16. Because it features a shape that resembles a traditionally-woven "skep," the Executive Wing of New Zealand Parliament Buildings is often referred to by what name?  Answer: The Beehive
  17. Although the exact number is, unsurprisingly, unknown, there once was a building on the continent of Africa that held 40,000 to 400,000 papyrus scrolls and was part of a larger research institution called the Mouseion that was dedicated to the nine Muses. What is the name of this library?  Answer: Great Library of Alexandria
  18. Tinky-Winky, Dipsy, Laa Laa, and Po are the four members of what British TV group?  Answer: Teletubbies
  19. What is the name of the 2019 American television show released on HBO which narrates the formative experiences of friendships, relationships, identity and trauma among a group of high school students? The show famously stars Hunter Schafer and Zendaya; the latter won a 2020 Emmy for her performance in the Best Lead Actress in a Drama category and is the youngest recipient of this award.  Answer: Euphoria
  20. In the mortgage banking industry, what is the term for a payment associated with the establishment of an account with a bank when taking out a loan?  Answer: Origination fee
  21. Passed in 1910, the "Height of Buildings Act" was an act of Congress that limited the height of buildings in what American city?  Answer: Washington
  22. Although a concrete structure of its size had never been built before and some of the techniques were unproven, what project was opened in 1936 in the Black Canyon after five years of construction?  Answer: Hoover Dam
  23. What is the alliterative H-name of the former Kennedy residence just outside Washington D.C. in McLean, Virginia? The home, purchased by John F. Kennedy in 1955 was then sold to his brother Robert Kennedy in 1956 and finally sold out of the family in 2009.  Answer: Hickory Hill
  24. 2360 Massachusetts Avenue NW, 2306 Massachusetts Avenue NW, 2200 Massachusetts Avenue NW, and 2374 Massachusetts Avenue NW are all addresses of what type of building in Washington, DC?  Answer: Embassies
  25. The credit risk on a mortgage loan in the US is often absorbed by one of three human-name-sounding federal agencies including Fannie Mae, Freddie Mac, and what third agency?  Answer: Ginnie Mae
  26. Signifying the length of time a property has been listed, the real-estate abbreviation DOM stands for "days on" WHAT?  Answer: Market
  27. According to OpenSecrets.org, the Super PAC with the largest amount of 2020 expenditures that is considered bi-partisan is the National Association of what profession?  Answer: Realtors
  28. Better known as the maker of Galaxy smartphones, what Korean conglomerate was also the main contractor that built Dubai's Burj Khalifa?  Answer: Samsung
  29. With its famous dome by engineer Filippo Brunelleschi, the cathedral known as "Il Duomo" dominates the skyline of what Tuscan city?  Answer: Florence
  30. What network originated the real-estate reality shows "Flipping Out," "Million Dollar Listing," and "Real Estate Wars?"  Answer: Bravo
  31. L.A.'s famous Hollywood sign once contained what four additional letters, reflecting its original use as a promotion for a real estate development?  Answer: LAND
  32. Given to the city in 1981 as part of its "Salute to Switzerland," a 1,000-pound piece of what European mountain sits at the base of the CN Tower?  Answer: Matterhorn
  33. In 2019, what NBA team's home court changed its name from Quicken Loans Arena to the Rocket Mortgage Fieldhouse, in recognition of Quicken's signature online product?  Answer: Cleveland Cavaliers
  34. Most single family properties that are for sale are listed on the MLS. What do those letters stand for?  Answer: Multiple Listing System
  35. What large real estate franchise, headquartered in Denver, Colorado, has the largest hot air balloon fleet in the world?  Answer: Remax
  36. What large real estate franchise, headquartered in Denver, Colorado, has the largest hot air balloon fleet in the world?  Answer: Remax
  37. When an owner sells a house for less than the mortgage with the approval of the lender, that's what boostable kind of sale?  Answer: Short
  38. A subprime loans for borrowers without income, assets, or jobs is acronymic-ally nicknamed for what type of covert martial artist?  Answer: Ninja
  39. According to the David Mamet play "Glengarry Glen Ross" about real estate salesmen and its 1992 film adaptation, what beverage is "for closers only?"  Answer: Coffee
  40. What architectural style, sometimes associated with urban decay and totalitarianism and prevalent from the 1950s to the 1970s, was an extension of modernism, but primarily a reaction to nostalgia in 1940s architecture?  Answer: Brutalism
  41. What institution is located at 701 E Byrd St in Richmond? This building houses one of the 12 branches of this institution across the United States which was created by Congress in 1913.  Answer: Federal Reserve Bank
  42. The jutting concrete and blocky utilitarian ethos of brutalism was popularized in the 1950s and is notably used in what major U.S. city's metro system?  Answer: Washington
  43. I can't fight this feeling that "as-is" is the biggest disadvantage to buying lender-owned, foreclosed properties known by what three-letter initialism?  Answer: REO
  44. Often considered the U.S.'s largest public art program, MA Philadelphia is the organization that has created nearly 4,000 pieces of public art in Philadelphia by partnering with artists and communities. What does MA stand for?  Answer: Mural Arts Philadelphia
  45. What is the metric unit, consisting of 10,000 square meters, that is the primary measure of land in most countries?  Answer: Hectare
  46. Vernon Rudolph bought a sweet yeast-raised recipe from a New Orleans chef, rented a building in Winston-Salem, North Carolina, and started a company in 1937. Fast forward almost 100 years later, and the alliterative company started by Rudolph is still headquartered in North Carolina featuring a classic red-and-green logo. What is this company?  Answer: Krispy Kreme
  47. Although formally titled "The Report of the Senate Parks Commission. The Improvement of the Park System fo the District of Columbia," the 1902 plan for the park system near the National Mall in D.C. is often named for what Senator from Michigan?  Answer: McMillan Plan
  48. Nicolette Sheridan played real estate sales agent Edie Britt, who lived on Wisteria Lane, in what ABC television series?  Answer: Desperate Housewives
  49. The headquarters for Motorola Mobility, Conagra, and Jim Beam Suntory are all located at what Chicago location, which was the largest building in the world from 1931 to 1943?  Answer: Merchandise Mart
  50. According to an urban legend, what type of animal caused the Great Chicago Fire of 1871 by knocking over a lantern?  Answer: Cow
  51. According to Article 1 of the National Association of Realtors' Code of Ethics, "When serving a buyer, seller, landlord, tenant or other party in a non-agency capacity, REALTORS® remain obligated to treat all parties" how?  Answer: Honestly
  52. In April 2021, Realty Income agreed to acquire what Phoenix based commercial real estate company? It’s “V” name is a combination of the latin word for “truth” and the acronym for Real Estate Investment Trust.  Answer: Vereit
  53. Philadelphia's City Hall was designed to be the world's tallest building when construction began in the 1870s, but by the the time construction was finished, both the Washington Monument and one other structure had surpassed the municipal structure. However, City Hall did claim the title of tallest habitable building. What is the other structure that passed City Hall's height before completion?  Answer: Eiffel Tower
  54. What co-founder of DreamWorks Animation and founder of Quibi unloaded his Beverly Hills estate in August 2020 for $125 million?  Answer: Jeffrey Katzenberg
  55. Founded as a store named "Free People" by three students in an entrepreneurship class at the University of Pennsylvania in 1970, what is the retailer that primarily targets "hipster subculture" for teens and young adults? This company received the National Preservation Honor Award from the National Trust for Historic Preservation for their office in the Philadelphia Naval Shipyard.  Answer: Urban Outfitters
  56. In finance, a REIT is short for what type of investment trust?  Answer: real estate
  57. The government-sponsored enterprise known as "Fannie Mae" is actually FNMA, which stands for Federal National WHAT Association?  Answer: Mortgage
  58. A chawl is a residential building, similar to a tenement, found in the western region of what Asian nation?  Answer: India
  59. From April 1860 to October 1861, Sacramento's B.F. Hastings building served as the western terminus of what historic service, whose eastern end began at St. Joseph, Missouri?  Answer: Pony Express
  60. What Art Deco skyscraper was designed by Shreve, Lamb, and Harmon and built built in midtown Manhattan in 1931? It gets its name from a nickname for New York.  Answer: Empire State Building
  61. What Brooklyn landmark was opened in 1897 and was designed in a neoclassical revival style by the famous architectural firm McKim, Mead, and White? The sculptor of the Lincoln Memorial was the principal designer of the pediment sculptures and stone figures, and the building had a titular subway stop added in 1920.  Answer: Brooklyn Museum
  62. In real estate, what two-word phrase means that the property is being sold to you in its present condition, and that the seller is not responsible for any issue you may have with that condition?  Answer: As is
  63. What six-letter adjective describes arable land that is deliberately not planted with crops for one or more growing seasons to allow the soil to recover and restore depleted nutrients?  Answer: fallow
  64. Played by Ty Burrell, Phil Dunphy is a real estate agent on what sitcom whose final episode aired in April 2020?  Answer: Modern Family
  65. First designed by Antoni Gaudí and set to be finished around 2026, what is the name of the Barcelonian building that has been under slow construction since 1882?  Answer: Sagrada Família
  66. What term important in real estate financing comes from Old French words meaning "dead pledge?"  Answer: mortgage
  67. Founded in 2011 in San Francisco, what mobile-first personal finance company offers student loans, mortgages, and credit card services through mobile and desktop apps? This “S” company was founded by Mike Cagney and Ian Brady, among others.  Answer: SoFi
  68. What real estate franchise with two names, founded in Austin, TX by one of its namesakes in 1983, claims to be the world’s largest in terms of agents employed and sales? You can find them by looking up the letters “KW.”  Answer: Keller Williams
  69. What Washington DC building is the largest library in the United States, holding almost twice as many volumes as the second-largest?  Answer: Library of Congress
  70. North Michigan Avenue in Chicago is home to what “central” 100-floor skyscraper, funded by a life insurance company which got its name from a president of the Continental Progress with an alleged big signature?  Answer: John Hancock Center
  71. Started in the 1970s by Art Bartlett and Marsh Fisher, 20th Century Realty was the original suggestion for the name of what real estate agent franchise that ended up going with something more "futuristic"?  Answer: Century 21
  72. In real estate contracts and leases, what two-word phrase means that a home has been cleared of all personal items and had its floors swept to be ready for the next tenant or owner?  Answer: broom clean
  73. What Locals Say is a feature of what real estate site that Zillow gobbled up in 2015?  Answer: Trulia
  74. A major real estate company based out of Dallas-Fort Worth-Arlington, TX is ______ Real Estate Partners. Fill in the one word “N” blank, a critically acclaimed 1976 satirical movie about broadcast television.  Answer: Network
  75. What “R” historical building in Berlin, Germany was the home of the Imperial Diet of Germany from 1894 to 1933, when the building was damaged in a fire? It comes from the German word for “Parliament.”  Answer: Reichstag
  76. The Yukon and Northwest Territories got seats in the Senate, "Jaws" topped the worldwide box office, and Cadillac Fairview entered the U.S. real estate market: what invasive year was that?  Answer: 1975
  77. The 20 most expensive residential properties sold in the United States in 2020 were in Florida, California, New York, and what Four Corners state?  Answer: Colorado
  78. "Bart Gets Hit By a Car" and "Realty Bites" are 1990s episodes featuring ambulance-chasing lawyer and real-estate agent Lionel Hutz on what TV series?  Answer: The Simpsons
  79. What real estate group founded in New York City in 1999 shares its name with a TV detective played by Tom Selleck in the 1980s?  Answer: Magnum Real Estate Group
  80. VIPs of old including Nikola Tesla and Thomas Edison, were among the visitors of what 1000-foot secret room atop the Eiffel Tower, now available for public touring?  Answer: Apartment
  81. What real estate company, known for its hot air balloon logo, has a name that is short for “Real Estate Maximums?”  Answer: RE/MAX
  82. What real estate company, known for its hot air balloon logo, has a name that is short for “Real Estate Maximums?”  Answer: RE/MAX
  83. What real estate company, known for its hot air balloon logo, has a name that is short for “Real Estate Maximums?”  Answer: Remax
  84. An American northwest realty group, serving Oregon and Washington is the ______ Property Group. Fill in the one word blank, also the name for the ceremonial first screening of a big movie.  Answer: Premiere Property Group
  85. The Fairview Corporation was founded in 1958 as the real estate division of what “C” Investments company? The company name was succeeded in 1987 by Claridge Investments.  Answer: Cemp Investments
  86. What three-word phrase, abbreviated TIC, means an arrangement in which two or more people share ownership rights in a property or parcel of land?  Answer: Tenancy in Common
  87. What "puffy" term is used to describe a real estate loan that has an initial period of low or no monthly payments, at the end of which the borrower is required to pay off the full balance in a lump sum?  Answer: Balloon
  88. Which Netflix reality TV show follows the explosive lives of the glamorous real estate agents working at The Oppenheim Group in California? We're looking for a TWO-word answer here.  Answer: Selling Sunset
  89. The conventional type of mortgage that has non-conforming loan limits shares its name with an egg size weighing at least 2.5 ounces per egg?  Answer: Jumbo
  90. Founded in 1969 by Angelo Mozilo, what "national" lender became synonymous with risky mortgages and was acquired by Bank of America in January 2008 for $4 billion?  Answer: Countrywide
  91. One of China's most expensive private estates is Taohuayuan, a 1,663-acre property in what city whose tourist attractions include the much more modest-sounding Humble Administrator's Garden?  Answer: Suzhou
  92. The real-life estate of Tyersall Park in Singapore is reimagined as the private residence of the fabulously wealthy matriarch Shang Su Yi in what 2013 Kevin Kwan novel and its sequels?  Answer: Crazy Rich Asians
  93. If you're not flush with cash, one good way to finance a major renovation on your house is a HELOC, or WHAT WHAT line of credit?  Answer: Home Equity
  94. Boasting one of the most luxurious penthouses in the world, the Tour Odéon, or Odeon Tower, is a ritzy residential high-rise building located in what European principality?  Answer: Monaco
  95. Originally a term for a herder's humble hut, what French word describes wooden, sloped Alpine houses frequently seen near ski slopes?  Answer: Chalet
  96. What “V” real estate planning platform, founded in 2019 by Steve Lockshin and featuring heavy investments from Michael Jordan, shares its name with the most popular flavor of ice cream?  Answer: Vanilla
  97. What “C” word refers to homes that have been sold in a given area in the past six months, allowing a real estate agent to determine a home’s value?  Answer: Comps
  98. Cadillac Fairview is collaborating with Toronto, CN real estate developer ______Corp on a series of developments in Toronto’s Sherway Gardens, as of 2021. Fill in the word “D” blank, the hardest mineral on the Mohs scale.  Answer: DiamondCorp
  99. An important ratio that helps home buyers determine how much house they can afford, DTI stands for what, in real-estate parlance?  Answer: Debt to Income
  100. "Now Paul is a real estate novelist who never had time for a wife," in what classic 1973 Billy Joel song with a musical instrument in its title?  Answer: Piano Man
  101. You don't have to be Captain Kirk, but you do need about $35 million, to get a condo in the Federation Tower overlooking what chilly capital city?  Answer: Moscow
  102. What “C” term refers to the period when a home sale is considered final. For a lot of businesses, it’s a time around 5 PM.  Answer: Closing
  103. An extra period of time given to a home purchaser during escrow, during which they can pursue required inspections, is known as an inspection ______. Fill in the one word “C” blank, a term used to describe a future event that is possible but cannot be predicted with certainty.  Answer: Inspection Contingency
  104. In real estate, a property that is sold for less than the debt secured by the property is known as what kind of sale, a word that is sometimes the opposite of “tall?"  Answer: Short Sale
  105. What “A” term, sometimes applied to the end of a real estate contract, refers to added text that refers to parts of a contract that a client would like to change at a later date?  Answer: Addendum
  106. What real estate company has a hot air balloon for a logo?  Answer: Re/Max
  107. What “F” adjective defines a mortgage whose interest rate stays the same for the duration of the loan?  Answer: Fixed Rate Mortgage
  108. What “i” term refers to a technology based real estate purchaser, who purchases a property instantly and takes on the full burden of owning, marketing, and reselling a property? Its name is similar to that of the iPhone, but for a purchaser.  Answer: IBuyer
  109. The English word for which type of residential building is derived from Hindi meaning “belonging to Bengal?”  Answer: Bungalow
  110. What “A” date refers to the date when your mortgage begins to accrue interest? It is also a word used to describe a small alteration made in an attempt to achieve a desired result.  Answer: Adjustment Date
  111. Referring to a grand but creepy estate in southern England, "Last night I dreamt I went to Manderley again" is the famous first line of what Daphne Du Maurier novel?  Answer: Rebecca
  112. What word is used for the practice of buying and usually renovating real estate so as to quickly resell at a higher price?  Answer: Flipping
  113. With a restaurant helmed by Calgary chef Judy Wood, the Lougheed House is one of the most famous former private estates in which Canadian province?  Answer: Alberta
  114. Jonathan Scott, who made a 2020 PBS solar-energy documentary called "Power Trip," is best known as the co-host, with his twin Drew, of what HGTV real estate show?  Answer: Property Brothers
  115. One of the world's largest construction projects, Al Maktoum AKA Dubai World Central is what kind of go-go piece of infrastructure?  Answer: Airport
  116. What “P” type of home sale involves a homeowner who died without leaving a will, and the court authorizes a representative to hire a real estate agent to sell the home?  Answer: Probate Sale
  117. An L.A.-inspired luxury home sold in 2022 for 63 million United Arab Emirates Dirham on Palm Jumeirah, a posh, tree-shaped oasis in what major city?  Answer: Dubai
  118. In which New England state are real estate brokers not required to tell prospective home buyers if a house is haunted?  Answer: Massachusetts
  119. What term is used for short-term financing a person can get for a new home before they sell their current one?  Answer: Bridge Loan
  120. According to Money magazine, average home prices jumped 165.5% between 2010 and 2020 in what Alpine Euro country that's broken into cantons?  Answer: Switzerland
  121. What’s the fancy French term for a housing area on a “dead end” road that offers just about enough space for a car to turn around?  Answer: Cul-de-sac
  122. If you live in a subdivision, you might have to follow the rules for keeping your yard manicured and sticking to a curfew per your HOA. What does the acronym stand for?  Answer: Home Owner’s Association
  123. After a real estate agent gets a for-sale home spruced up, they may choose to have an _____ house to let potential buyers come by to have a look-see without an appointment.  Answer: Open
  124. Homebuyers would be wise to factor in the money they’ll need beyond a down payment. These additional fees and expenses, which can be anywhere from 2% to 5% of the home loan, are collectively referred to as what?  Answer: Closing Costs
  125. It costs mad coin to live near Mozart's birthplace. According to Deloitte, 2021's most expensive EU nation for new property is what landlocked Alpine country just south of Germany?  Answer: Austria
  126. Known for its size and beauty, Pemberley is the fictional estate owned by Fitzwilliam Darcy in what classic Jane Austen novel?  Answer: Pride and Prejudice
  127. Which A-term describes when a homebuyer is set up to repay their mortgage loan through installment payments over time?  Answer: Amortized
  128. Built in the 14th century by Count Wilhelm II, Katz Burg, or Katz Castle, is a privately owned castle in the Rhineland-Palatinate state of what European country?  Answer: Germany
  129. Standing more than 500 meters high and including more than 120 floors, the Lotte World Tower is a mega-skyscraper located in the Sincheon-dong district of what world capital city?  Answer: Seoul
  130. Which type of contract “goes both ways” and means that both parties agree to do something? For example, the buyer and seller of a house both agree to split the cost of a repair.  Answer: Bilateral
  131. Each year you probably have to pay which kind of taxes on the land that you own (for example, the land that your house is on)?  Answer: Property
  132. What’s the E-word that means someone other than the person who owns a property has the legal right to use it—at least, for a specific reason?  Answer: Easement
  133. A) A block that leaves a defensive player very flat on their back goes by what breakfast-y term? B) The "P" in IHOP stands for what thing with a lot of real estate on their menu?  Answer: Pancake
  134. Owner of more than 600 properties around the world, most of which are in North America, Brookfield is a real estate corporation headquartered in what country?  Answer: Canada
  135. Fair Market ______ (FMV) refers to how much a property is worth according to the market rather than one person’s subjective assessment.  Answer: Value
  136. Purchased in 1852 by Prince Albert, what massive Scottish estate was in the news on September 8, 2022, when Queen Elizabeth II of the UK passed away there?  Answer: Balmoral
  137. Currently owned by King Charles III, what is the name of the Norfolk country house that was sold in 1862 to King Edward VII, who was Prince of Wales at the time?  Answer: Sandringham
  138. Commonly called “squatter’s rights,” which legal principle states that a person with no legal right to a piece of land can acquire it if they’ve been occupying it continuously even if they don’t have permission from the legal owner?  Answer: Adverse Possession
  139. In the U.S., they’re called apartments. But what are the single units in a bigger building that people can rent called in the United Kingdom?  Answer: Flats
  140. Which term means getting a lower interest rate on your home loan because you paid discount points (or mortgage points) when you closed on your new house?  Answer: Buydown
  141. If you want to go into real estate development, you could consider getting a business degree—for example, a Master of ______ in Real Estate (MSRE) would open up some doors, so to speak!  Answer: Science
  142. Its name makes it sound like a freezing financier, but which American real estate franchise has been in the home-selling game since 1906 and publishes a helpful Home Listing Report pricing guide each year?  Answer: Coldwell Banker
  143. What redheaded British pop star sang about real estate in miniature in "Lego House," a song on his 2011 album whose title is a plus sign (+)?  Answer: Ed Sheeran
  144. Similar to Trulia and Zillow, FSBO.com lets potential buyers look for their dream house online. However, as the acronym suggests, the listings are all For Sale By ______.  Answer: Owner

What makes real estate trivia so engaging?

To some extent, we're all interested in real estate.

Owning a home is one of the most important milestones in our lives.

For many of us, our homes are our biggest investments.

And even if we're not looking to buy or sell any time soon, there's something intriguing about the world of real estate.

Where can you find real estate trivia questions?

You can look no further than Water Cooler Trivia for engaging real estate trivia questions.

Rather than searching high and low across the internet to find questions that haven't been asked a million times before, subscribe to our trivia quizzes and have new questions delivered to your inbox every week.

How can you create a real estate trivia quiz?

Creating a real estate trivia quiz is easy with Water Cooler Trivia.

Our platform makes it simple to put together a quiz for your team in minutes.

Get started with a free four-week trial today!

You may also like:

140 Ocean Trivia Questions (From Squids To Seaweed)

154 Foreign Policy Trivia Questions (From Theresa May To Zimbabwe)